privatlivspolitik

Airtox sikkerhedssko

Airtox er en ny generation inden for industrielle sikkerhedssko. Airtox industrielle sikkerhedssko er designet til at give en sikker, holdbar og komfortabel mulighed for industriarbejdere.

Airtox tilbyder sikkerhedsfunktioner som ståltæer, kulfiberforstærkninger, skridsikre såler og ESD-stof til elektrisk beskyttelse. Dette firma tilbyder også sikkerhedsfunktioner som ståltæer, kulfiberforstærkninger, skridsikre såler og mere for at sikre, at bæreren er sikker til enhver tid.

Set til:

2.439 kr.

Airtox UL1P sikkerhedssko SB P, Sort/Blå

Unisex Airtox sikkerhedssko med tåværn, som kun vejer 285gram (per sko). Skoen er skridhæmmende (SRA godkendt ydermål). Sikkerhedsskoen er klassificeret med sikkerhedsklasse “SB P”.
Ydermere kan der nævnes at denne Airtox UL1P model bla. har følgende funktioner

Set til:

2.249 kr.

Airtox MA6 sikkerhedssko S3, Sort/Gul

Virkelig lækker ESD godkendt sikkerhedssko fra Airtox. Ma6 modellen, er både stilet, og så er den vandtæt! Sikkerhedsskoen vejer kun 547gr(per sko).

Du får altså her en sikkerhedssko som kommer med både tåværn, sømværn, er stødabsorberende, og åndbar for fødderne.

Set til:

2.099 kr.

Airtox SR5 sikkerhedssko S1P, Sort

Airtox sikkerhedssko, er blevet ekstremt populære, især fordi de har præsteret at lave en lækker, komfortabel sko, som faktisk ligner en hel almindelig sko.
Her får du en ekstrem slidstærk, og ikke mindst sikker sko, med ekstra forstærkninger, åndbar materiale. Airtox sikkerhedsskoen laver ikke mærker på gulvet, kan tåle helt op til 150°C varme.

Set til:

2.189 kr.

Airtox SR55 sikkerhedssko S1P, Sort

En rummelig Airtox sikkerhedssko model (bred pasform), som vejer blot 540gr (pr. sko)

Denne sko er S1P sikkerhedsklasse, og naturligvis unisex, så både mænd og kvinder kan gå med den. SR55 er produceret med fugttransporterende for, og en støttende hælkappe, for god komfort.

Airtox sikkerhedssko tilbud

Ofte kan du finde de populære Airtox sikkerhedssko på tilbud. Og så kan der være mange penge at spare.
Hvis du klikker på knappen herunder, vil du kunne se om der på nuværende tidspunkt er tilbud, eller restparti kampagner.

 

Se også

Sikkerhedssko dame

Sikkerhedssko herre

airtox sikkerhedssko

POPULÆR!